Over Curiosity.

Curiosity is een vzw opgericht door tandartsen in 2018.

Curiosity houdt zich bezig met het organiseren van kwalitatieve cursussen voor tandartsen en mondhygiënisten.

Als sinds de opstart van de VZW worden er jaarlijks minstens 4 cursussen georganiseerd met sprekers uit binnen- en buitenland. Onze cursussen waren reeds geaccrediteerd volgens het Belgisch systeem en zullen dit binnenkort ook zijn binnen het Nederlands systeem.

We streven er naar onze cursisten bij te scholen volgens de laatste ontwikkelingen en technieken. Het constant bijleren vormt de motor voor goede tandheelkunde. Daarom bieden wij de mogelijkheid om een cursus aan te vragen. Is er een deelgebied waarin je je wil verdiepen of is er een spreker die je wil horen? Contacteer ons zeker!

Onze cursussen bieden meestal plaats voor 50 tandartsen en zullen vaak ook een praktijkgedeelte bevatten. Dit om alles direct te kunnen toepassen.

Vanaf 2021 starten we ook met een follow-up programma om na een cursus een communicatiegroep organiseren waar ervaringen gedeeld kunnen worden.

Curiosity heeft sinds kort een mooie nieuwe website, maar jullie vinden ons ook terug op facebook of kunnen ons altijd per mail contacteren: info@curiosity-vzw.be

Graag tot op één van onze volgende curiosity’s!

Het team achter de schermen.

Profielfoto
Nele Willems
Oprichter, organisator & tandarts
Profielfoto
Ann Loncke
Organisator & tandarts

Enkele impressies.